Vers van de pers

+
-

PERSONEEL GEZOCHT

Gepost op 24/02/2018

We zoeken nog een medewerker voor de zaal (m/v) en een hulpkok (m/v). Bij voorkeur met hotelschoolopleiding of relevante ervaring. Wij bieden een vast contract.

Voor de Paasvakantie zoeken we jobstudenten (m/v) voor zaal en keuken.

Contact opnemen kan telefonisch 050512112 of per mail .

 


VACATURES

Gepost op 25/03/2017

We zijn nog op zoek naar medewerkers (m/v) voor de zaal: eventueel fulltime, maar ook jobstudenten, flexi-jobbers of extra's.

Neem contact op via mail dan kunnen we dagen en uren samen overeen komen.


Nieuwe openingsuren

Gepost op 10/09/2016

Voortaan zijn wij op maandag en dinsdag enkel 's middags open.

Op feestdagen en tijdens schoolvakanties zijn wij ook 's avonds open.


Belangrijke informatie wegens GKS

Gepost op 25/10/2015

Sinds 1 oktober werken wij met een GKS (Geregistreerd Kassasysteem).

Dit heeft enkele belangrijke gevolgen voor U als klant:

- Uw kassaticket is tevens uw BTW-bewijs: er wordt één rekening per tafel gemaakt, rekeningen kunnen niet gesplitst worden, er kan slechts één exemplaar van het BTW/kassaticket afgeleverd worden (ook geen duplicaten of kopiën in geval van verlies)

- Gelieve zoveel mogelijk met kaart te betalen. Wij accepteren Bancontact/Maestro, Visa, Mastercard en Amex

- Wij vragen vriendelijk om onze sluitingsuren te respecteren (om het aantal overuren te beperken)

    -> Keuken open van 12u tot 14u en van 18u tot 21u

    -> Restaurant gesloten om 15u30 en om 23u30

 


Grote gezelschappen in Brasserie Bristol??

Gepost op 17/12/2011

Kwaliteitskrant de Standaard, die deze zomer nog een bijzonder lovende recencie publiceerde (zie onder), vermeldt Brasserie Bristol als zaak voorzien op grote gezelschappen.

Een groot gezelschap ontvangen is echter meer dan wat tafels bij elkaar schuiven. De keuken moet ook voorzien zijn om op hetzelfde moment 12 tot 20 (vaak verschillende) gerechten door te geven, en dit zonder kwaliteitsverlies of lange wachttijden. Bovendien vragen grote tafels veel aandacht van de bediening, maken al eens veel lawaai, zorgen voor extra stress...

Vandaar dat in Brasserie Bristol gezelschappen tot maximum 10 personen aanvaard worden.


Tweede koksmuts in Gault Millau

Gepost op 18/11/2011

In de nieuwste uitgave van de gids Gault Millau (2012) kreeg Brasserie Bristol een tweede koksmuts en 15/20.


Favoriet adres van Gert De Mangeleer

Gepost op 02/09/2011

Sterrenchef Gert De Mangeleer van restaurant Hertog Jan in Brugge vermeldt in het tijdschrift Culinaire Ambiance Brasserie Bristol als één van zijn favoriete adressen.


10/10 van Luc Bellings

Gepost op 11/07/2011

In Het Laatste Nieuws geeft Luc Bellings de 'Tomaat met Garnalen' van Brasserie Bristol een score van 10/10. De tweesterrenchef proeft deze zomer alle kustklassiekers in tientallen horecazaken langs de kuststrook, zeven zaterdagen in de krant. Over Brasserie Bristol zegt hij: "Deze tomaat-garnaal is zonder overdrijven een Michelinster waard."


Puntje bij in Gault-Millau

Gepost op 10/12/2010

Brasserie Bristol kreeg in de jongste editie van de culinaire topgids Gault-Millau een puntje bij: 14/20.


Nostalgie Aan Zee

Gepost op 05/12/2009

Brasserie Bristol werd opgenomen in de nieuwste uitgave van Uitgeverj Luster. Journaliste Hadewijch Ceulemans verzamelde authentieke restaurants aan de kust in vijftien verhalen en recepten. De foto's zijn van fotografe Diane Hendrikx. Het boek is 208 pagina's dik en te koop in de boekhandel voor € 29,95. Een cadeautip voor het feestdagen!


Brasserie Bristol ‘meest trendy restaurant’

Gepost op 05/12/2009

In Knack Weekend kregen de lezers de mogelijkheid te stemmen voor hun favoriuete restaurant. Culinair journalist Pieter van Doveren maakte een eerste selectie van telkens tien restaurants binnen vier categoriën. Bijna 5000 lezers brachten hun stem uit. Brasserie Bristol werd verkozen als winnaar in de categorie 'meest trendy restaurant'.


Eerste koksmuts in Gault-Millau

Gepost op 05/12/2009

In de nieuwste editie van de restaurantgids Gault-Millau kreeg Brasserie Bristol al van bij de eerste opname een koksmuts en 13/20.


Wildseizoen in Brasserie bristol

Gepost op 24/10/2009

Het wildseizoen is geopend en dat is te merken in Brasserie Bristol. Op de kaart prijken 'het fijnste van fazant' en stoofpotje met haas. Smakelijk!


Franstalige versie website online

Gepost op 26/05/2009

Franstalige klanten van Brasserie Bristol kunnen nu ook de site bezoeken want de franstalige versie is online.


Brasserie Bristol in Feeling Restogids

Gepost op 21/04/2009

Brasserie Bristol werd door lady-chef en culinair experte Ann De Roy van Pand19 in Geraardsbergen uitverkoren en verwierf zo een plaatsje in het gloednieuwe boekje 'Gastronomisch Genieten'. De gids wordt samen met het meinummer van het luxueuze lifestyle-maandblad Feeling verkocht. Nog tot 26 mei bij de tijdschriftenhandelaar.


Aspergetijd in Brasserie Bristol

Gepost op 29/03/2009

De Belgische asperges zijn in seizoen en dat zullen ze in Brasserie Bristol geweten hebben! De witte asperges uit Mechelen worden aangeboden als voorgerecht op Vlaamse wijze en als hoofdgerecht met gebakken kabeljauwhaas en mousselinesaus. Smakelijk!


Brasserie Bristol decor voor franse langspeelfilm

Gepost op 29/03/2009

Brasserie Bristol werd door een Parijse producent uitgekozen als decor voor enkele scènes van de franse langspeelfilm 'Copacobana'. De filmmakers waren bijzonder gecharmeerd door de inrichting en de unieke ligging. Er werden zowel binnen- als buitenscènes gedraaid. De film van regisseur Marc Fitoussi met Isabelle Huppert in de hoofdrol wordt volgend jaar in onze zalen verwacht.


Website Brasserie Bristol online

Gepost op 29/03/2009

Het is zover. De website van Brasserie Bristol is online. De nederlandstalige versie. Deze prachtige en professionele site werd door de firma Glue uit Gent vervaardigd. De franstalige versie wordt binnenkort verwacht.