Elke maand passen we de menukaart aan het marktverse aanbod aan. Om u op maat te bedienen. En omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.

Wat schaft de kaart?

Menu 4
DSCF4256
Menu 1
Menu 5
Menu 3
DSCF4320
DSCF4485
Menu 2

Suggesties

Graag stellen wij u de volgende gerechten voor.

Voorgerecht

  • Tartaar van zalm

    28 €

    met appel, koolrabi, radijs, winterpostelein, avocadocrème, appelvinaigrette, korianderolie en zure room met dille en bieslook

  • Gebakken Sint-Jacobsvruchten

    32 €

    met prei, tomaat, sucrine en blanke botersaus met groene kruiden

  • Gebakken ganzenlever

    32 €

    met toast van melkbrood, mousse van gerookte paling, rode biet en slaatje met appel, witloof en waterkers

Hoofdgerecht

  • Jonge Franse duif

    45 €

    groene kool, champignons, zoete ui, spek, crème van knolselder, natuurlijke jus en gepofte krielaardappelen

  • Gebakken filet van griet

    43 €

    met schorseneren, hoorn des overvloeds, spruiten, garnalensaus en gebakken krielaardappelen

Right wine

Wijnsuggestie

Wit: Sauvignon blanc
Petit Brugeois - Loire - France

Rood: Tempranillo
Codice - Tierra de Castilla - España