Elke maand passen we de menukaart aan het marktverse aanbod aan. Om u op maat te bedienen. En omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.

Wat schaft de kaart?

Menu 4
DSCF4320
DSCF4485
Menu 3
DSCF4256
Menu 2
Menu 1
Menu 5

Suggesties

Graag stellen wij u de volgende gerechten voor.

Voorgerecht

  • Baby-kreeft (350 gr) op de plancha

    38 €

    kruidenboter met look, gegrilde ciabatta, tomaat, courgette, aubergine en zeekraal

  • Tartaar van rode tonijn en gebakken ganzenlever

    32 €

    met mango, groene appel, avocado, soja, Brugse kletskop en kruidenslaatje

  • Sardienen gebakken op toast

    32 €

    met mozzarella, basilicum, rucola, kerstomaat, citroenolie en coulis van paprika

Hoofdgerecht

  • Gebakken filet van jonge tarbot

    45 €

    met gegrilde groene asperge, venkel, chili, gebrande prei, saus van langoustines en aardappelpuree

  • Pluma Iberico (gegrild Spaans varkensvlees)

    39 €

    met perziken, amandelen, rucola, geitenkaas, natuurlijke jus, curryolie en naanbrood

Right wine

Wijnsuggestie

Wit: Sauvignon blanc
Petit Brugeois - Loire - France

Rood: Tempranillo
Codice - Tierra de Castilla - España