Elke maand passen we de menukaart aan het marktverse aanbod aan. Om u op maat te bedienen. En omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.

Wat schaft de kaart?

Menu 4
Menu 1
DSCF4485
Menu 2
DSCF4320
Menu 3
Menu 5
DSCF4256

Suggesties

Graag stellen wij u de volgende gerechten voor.

Voorgerecht

  • Tartaar van zalm

    28 €

    met appel, koolrabi en radijs, winterpostelein, crème van avocado, appelvinaigrette, korianderolie en zure room met dille en bieslook

  • Gebakken Sint-Jacobsvruchten

    32 €

    croque met mozzarella en wintertruffel, prei, panchetta en basilicum

  • Langoustines op de plancha

    38 €

    blanke botersaus met groene kruiden, tomaat en daslookolie

Hoofdgerecht

  • Gebakken kabeljauwhaas

    42 €

    met venkel, sjalot, chili, gegrilde courgette, lavas, Zeeuwse mosseltjes, mosselsaus, mousseline met curry en rösti

  • Krokant gebakken kalfszwezerik

    45 €

    met groene kool, champignons, knolselder, saus met spek, coulis van peterselie en gepofte krielaardappelen

Right wine

Wijnsuggestie

Wit: Sauvignon blanc
Petit Brugeois - Loire - France

Rood: gekoeld
Drink Me' Niepoort - Bairrada - Portugal