Elke maand passen we de menukaart aan het marktverse aanbod aan. Om u op maat te bedienen. En omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.
Graag stellen wij u de volgende gerechten voor.
met gefrituurd ei, mousselinesaus, crème en coulis van peterselie en met de hand gepelde grijze garnalen
blanke botersaus met groene kruiden, tomaat, gegrilde groene asperge, daslookolie en broodkorstjes
met witloof, linzen, rode biet, fijne bonen, appel, gegrilde lente-ui, vinaigrette van rode biet en mierikswortelroom
met witte en groene asperge, tuinbonen, courgette, champignons, saus van langoustines en rösti
met groene groenten (fijne bonen, peultjes, tuinbonen, zeeaster), zoete ui, natuurlijke jus, mousselinesaus met Pickles en gegrilde krieltjes
Wit: Sauvignon blanc
Petit Brugeois - Loire - France
Rood: gekoeld
Drink Me' Niepoort - Bairrada - Portugal