Elke maand passen we de menukaart aan het marktverse aanbod aan. Om u op maat te bedienen. En omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.

Wat schaft de kaart?

Menu 4
DSCF4320
DSCF4485
Menu 5
Menu 3
Menu 1
Menu 2
DSCF4256

Suggesties

Graag stellen wij u de volgende gerechten voor.

Voorgerecht

  • Carpaccio van verse zalm en Sint-Jacobsvruchten

    28 €

    met bloedsinaasappel, gember, venkel, radijs, groene kruiden en zure room

  • Hopscheuten (60 gr)

    39 €

    met mousselinesaus, gepocheerd ei, cecina (runderham) en coulis van peterselie

  • Gebakken langoustinestaartjes

    38 €

    met jonge wortel, paksoi met sojasaus, lavas, toast, zure room en curryolie

Hoofdgerecht

  • Gebakken filet van Mechelse koekoek

    43 €

    met Belgische witte asperges, tuinbonen, morieljes, roomsaus met ganzenlever, kroketjes van vol-au-vent en fijne frietjes

  • Gebakken filet van griet

    43 €

    met venkel, courgette, aubergine, zeeaster, coulis van paprika, crème van basilicum en gepofte krielaardappelen

Right wine

Wijnsuggestie

Wit: Sauvignon blanc
Petit Brugeois - Loire - France

Rood: Tempranillo
Codice - Tierra de Castilla - España