Elke maand passen we de menukaart aan het marktverse aanbod aan. Om u op maat te bedienen. En omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.

Wat schaft de kaart?

Menu 4
Menu 2
Menu 3
DSCF4485
Menu 1
DSCF4256
DSCF4320
Menu 5

Suggesties

Graag stellen wij u de volgende gerechten voor.

Voorgerecht

  • Mergpijp met carpaccio van St-Jacobsvrucht

    28 €

    met citroenolie, daslook, kervel, mosterdzaad en broodkruim

  • Hopscheuten (60 gr)

    34 €

    met mousselinesaus, gepocheerd ei, Teruel ham en coulis van waterkers

  • Tartaar van rode tonijn met gebakken ganzenlever

    28 €

    Brugse kletskop, sojasaus, curryolie, koriandercrème, mango, groene appel en kruidenslaatje

Hoofdgerecht

  • Gebakken skreihaas

    38 €

    met jonge wortel, spinazie, gegrilde groene asperge, citroenolie, peterselieolie, zure room met bieslook en aardappelpuree

  • Gebakken filet van Mechelse koekoek

    38 €

    met Belgische witte asperges, doperwten, gebrande prei, natuurlijke jus, roomsaus en gebakken krieltjes

Right wine

Wijnsuggestie

Wit: Sauvignon blanc
Petit Brugeois - Loire - France

Rood: gekoeld
Drink Me' Niepoort - Bairrada - Portugal