Elke maand passen we de menukaart aan het marktverse aanbod aan. Om u op maat te bedienen. En omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.
Graag stellen wij u de volgende gerechten voor.
met limoenvinaigrette, kruidenslaatje, groene appel, sinaasappel, selder, currymayonaise, gembergelei en koriandercrème
met kalfstong, fijne bonen, knolselder, zoete ui, toast met crème van peterselie en van champignons
met Cumberlandsaus, gebakken witloof en salade van witloof, appel en koolrabi
met wortel, sjalot, paksoi met sojasaus, curryolie, citroenolie, zure room en gebakken krieltjes
met puree van knolselder, spruiten, spinazie, dooierzwam, veenbessen, poivradesaus, roomsaus en amandelkroketjes
met gebakken witloof, appel, veenbessen, knolselderpuree, roomsaus en fijne frietjes
Wit: Sauvignon blanc
Petit Brugeois - Loire - France
Rood: gekoeld
Drink Me' Niepoort - Bairrada - Portugal