Elke maand passen we de menukaart aan het marktverse aanbod aan. Om u op maat te bedienen. En omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.

Wat schaft de kaart?

DSCF4256
Menu 2
Menu 1
DSCF4320
Menu 3
Menu 5
Menu 4
DSCF4485

Suggesties

Graag stellen wij u de volgende gerechten voor.

Voorgerecht

  • Belgische witte asperges

    28 €

    met gefrituurd ei, mousselinesaus, crème en coulis van peterselie en met de hand gepelde grijze garnalen

  • Baby-kreeft (350 gr) op de plancha

    34 €

    blanke botersaus met groene kruiden, tomaat, gegrilde groene asperge, daslookolie en broodkorstjes

  • Salade met krokant gebakken kalfszwezerik

    32 €

    met witloof, linzen, rode biet, fijne bonen, appel, gegrilde lente-ui, vinaigrette van rode biet en mierikswortelroom

Hoofdgerecht

  • Gebakken kabeljauwhaas

    38 €

    met witte en groene asperge, tuinbonen, courgette, champignons, saus van langoustines en rösti

  • Gebakken kalfsfilet

    38 €

    met groene groenten (fijne bonen, peultjes, tuinbonen, zeeaster), zoete ui, natuurlijke jus, mousselinesaus met Pickles en gegrilde krieltjes

Right wine

Wijnsuggestie

Wit: Sauvignon blanc
Petit Brugeois - Loire - France

Rood: gekoeld
Drink Me' Niepoort - Bairrada - Portugal