Elke maand passen we de menukaart aan het marktverse aanbod aan. Om u op maat te bedienen. En omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.

Wat schaft de kaart?

Menu 1
DSCF4320
Menu 2
Menu 4
Menu 5
Menu 3
DSCF4485
DSCF4256

Suggesties

Graag stellen wij u de volgende gerechten voor.

Voorgerecht

  • Gegrilde rode tonijn

    28 €

    met perziken, amandelen, rucola, geitenkaas, curryolie en naanbrood

  • Krokant gebakken kalfszwezerik en met de hand gepelde grijze garnalen

    34 €

    met gegrilde groene asperge, champignons, sjalot, bieslook, mousselinesaus, blanke botersaus met kalfsjus en coulis van waterkers

  • Bouchot mosseltjes

    24 €

    met venkel, selder, ui, tomaat en lavas

Hoofdgerecht

  • Gebakken filet van jonge tarbot

    42 €

    met fijne bonen, spitskool, zoete ui, shii-takes, spek, speksaus en aardappelpuree

  • Grijze patrijs

    48 €

    met doperwten, crème van broccoli, gebakken bloemkool, dooierzwam, ganzenlever, natuurlijke jus en fijne frietjes

Right wine

Wijnsuggestie

Wit: Sauvignon blanc
Petit Brugeois - Loire - France

Rood: gekoeld
Drink Me' Niepoort - Bairrada - Portugal