Elke maand passen we de menukaart aan het marktverse aanbod aan. Om u op maat te bedienen. En omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.

Wat schaft de kaart?

DSCF4256
Menu 1
Menu 5
DSCF4485
Menu 2
Menu 4
DSCF4320
Menu 3

Suggesties

Graag stellen wij u de volgende gerechten voor.

Voorgerecht

  • Tartaar van zeebaars

    28 €

    met tijgermelk, crème van kropsla, gebrande spitskool, geconfijte jalapeño en korianderolie

  • Mergpijp met carpaccio van St-Jacobsvrucht

    32 €

    met citroenolie, crème van knolselder, daslook, kervel, mosterdzaad en broodkruim

  • Gebakken langoustinestaartjes

    38 €

    met aubergine, groene asperge, geconfijte tomaat, mozzarella, basilicum en rucola

Hoofdgerecht

  • Gebakken filet van griet

    42 €

    met venkel, gegrilde courtgette, geconfijte paprika, feta, tomatensaus en aardappelblokjes met zure room en bieslook

  • Gebakken filet van Mechelse koekoek

    38 €

    met Belgische witte asperges, doperwten, lamsoor, natuurlijke jus, gerookte bearnaise en fijne frietjes

Right wine

Wijnsuggestie

Wit: Sauvignon blanc
Petit Brugeois - Loire - France

Rood: gekoeld
Drink Me' Niepoort - Bairrada - Portugal