Elke maand passen we de menukaart aan het marktverse aanbod aan. Om u op maat te bedienen. En omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.

Wat schaft de kaart?

Menu 4
Menu 2
DSCF4256
DSCF4320
Menu 1
Menu 5
Menu 3
DSCF4485

Suggesties

Graag stellen wij u de volgende gerechten voor.

Voorgerecht

  • Carpaccio van langoustines

    32 €

    met limoenvinaigrette, kruidenslaatje, groene appel, sinaasappel, selder, currymayonaise, gembergelei en koriandercrème

  • Gebakken Sint-Jacobsvruchten

    32 €

    met kalfstong, fijne bonen, knolselder, zoete ui, toast met crème van peterselie en van champignons

  • Gebakken ganzenlever en kroketje van fazant

    32 €

    met Cumberlandsaus, gebakken witloof en salade van witloof, appel en koolrabi

Hoofdgerecht

  • Gebakken kabeljauwhaas

    42 €

    met wortel, sjalot, paksoi met sojasaus, curryolie, citroenolie, zure room en gebakken krieltjes

  • Hazenrug

    45 €

    met puree van knolselder, spruiten, spinazie, dooierzwam, veenbessen, poivradesaus, roomsaus en amandelkroketjes

  • Fazantenborst

    45 €

    met gebakken witloof, appel, veenbessen, knolselderpuree, roomsaus en fijne frietjes

Right wine

Wijnsuggestie

Wit: Sauvignon blanc
Petit Brugeois - Loire - France

Rood: gekoeld
Drink Me' Niepoort - Bairrada - Portugal