Elke maand passen we de menukaart aan het marktverse aanbod aan. Om u op maat te bedienen. En omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.

Wat schaft de kaart?

DSCF4256
Menu 3
Menu 1
Menu 2
DSCF4320
Menu 4
DSCF4485
Menu 5

Suggesties

Graag stellen wij u de volgende gerechten voor.

Voorgerecht

  • Krokant gebakken kalfszwezerik met handgepelde grijze garnalen

    38 €

    gegrilde groene asperge, gebakken champignons en mousselinesaus

  • Bouchot mosseltjes

    24 €

    met fregola sarda (parelpasta), selder, ui, venkel, tomaat, lavas en platte peterselie

  • Carpaccio van langoustines

    32 €

    met limoenolie, currymayonaise, gembergelei, koriandercrème, avocado, watermeloen, rose pompelmoes en radijs

Hoofdgerecht

  • Gebakken filet van griet

    43 €

    met courgette, zoete ui, artisjok, feta, gesmolten tomaat, basilicumolie en gebakken krielaardappelen

  • Jonge Franse duif

    43 €

    met snijbonen, doperwten, dooierzwam, crème van artisjok, natuurlijke jus en fijne frietjes

Right wine

Wijnsuggestie

Wit: Sauvignon blanc
Petit Brugeois - Loire - France

Rood: Tempranillo
Codice - Tierra de Castilla - España