Deze gerechten hebben stuk voor stuk hun sporen verdiend.

Tradities

Tradities 4
Tradities 3
Tradities 5
Tradities 2
Tradities 6
Tradities 1

Tradities

Voorgerecht

  • Tomaat met grijze garnalen handgepeld

    26 €

  • 6 diepe oesters P4 ‘Spéciales’ Daniel Sorlut

    24 €

  • Ganzenlever -huisgemaakte terrine-

    24 €

    met confituur van rode ui en toast van melkbrood metrozijnen

  • Garnaalkroketten huisgemaakt gefruite peterselie en gremolada

    22 €

Hoofdgerecht

  • Gebakken zeetong

    48 €

    met tartaarsaus, salade en frietjes

  • Belgische runderfilet

    42 €

    met salade, frietjes en saus naar keuze: bearnaise, peperroom of champignons

  • Ierse zesrib (rund)

    42 €

    met saus naar keuze, salade en frietjes

  • Rundertartaar bereid ‘à la minute’

    28 €

    met salade en frietjes

Right wine

Wijnsuggestie

Wit: Sauvignon blanc
Petit Brugeois - Loire - France

Rood: gekoeld
Drink Me' Niepoort - Bairrada - Portugal